SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust QuickSSL Premium certifikat

Domena Valjani (DV) SSL certifikat iz QuickSSL Premium serije od GeoTrusta u potpunosti je pouzdan od 99.9% modernih preglednika i izdaje se unutar nekoliko minuta od narudžbe od strane CA zahvaljujući provjeri domene. Certifikat osigurava sigurnu komunikaciju između preglednika i poslužitelja, iako kao DV certifikat sadrži samo informacije o domeni. Ako se certifikat naruči za domenu s www, također je funkcionalan za domenu bez www. GeoTrust QuickSSL certifikat pogodan je za bilo koji web projekt, web stranice na kojima trebamo osigurati prvenstveno enkriptiranu komunikaciju na HTTPS protokolu.

SSL certifikat GeoTrust QuickSSL Premium za jedan domen

GeoTrust QuickSSL Premium certifikat je SSL certifikat sa validacijom domena (DV) koji se izdaje na osnovu verifikacije postojanja domena. Zahvaljujući validaciji domena, GeoTrust QuickSSL Premium certifikat se izdaje u roku od nekoliko minuta nakon naručivanja od CA. Naravno, nakon uspešne validacije domena (opcije validacije se mogu pronaći ispod - "Više informacija"). Da biste naručili GeoTrust QuickSSL Premium certifikat, jednostavno generišite zahtev za potpisivanje certifikata (CSR) sa privatnim ključem u kontrolnom panelu i nakon online plaćanja (kartica, PayPal) narudžbina se automatski obrađuje. Certifikat je pogodan gde je potreban brz i lak način za obezbeđivanje HTTPS komunikacije.

Cijene / Pretplata

 54,70 EUR godisnje (Ukupno: 54,70 EUR)
 51,95 EUR godisnje (Ukupno: 103,90 EUR)
 49,97 EUR godisnje (Ukupno: 149,90 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Pretplata - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama. Prema najnovijim sigurnosnim zahtevima, višegodišnji SSL certifikati se izdaju samo na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Certifikat mora biti ponovo izdat svake godine, naravno besplatno. Nije moguće skratiti period ili promeniti naziv domena nakon izdavanja certifikata.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti GeoTrust QuickSSL Premium certifikata

Ovo je DV SSL!

Certifikacioni autoritet verifikuje samo naručene domene potvrđujući da ste ovlašćena osoba i imate kontrolu nad traženim domenima. Nema pravnih procedura, sve je onlajn. Čim autoritet verifikuje domene iz narudžbine, odmah izdaje novi SSL certifikat.

Osigurajte svoj sajt za nekoliko minuta

Verifikujte svoje domene za samo nekoliko minuta sa GeoTrust QuickSSL Premium i pokažite svojim korisnicima da je vaš sajt siguran za online transakcije. HTTPS:// zaštita osigurava vaše korisnike i povećava njihovo poverenje za interakciju sa vašim sajtom.

Neograničene server licence i ponovna izdavanja

Možete instalirati isti certifikat na više servera.
PONOVNO IZDAVANJE - u slučaju da izgubite svoj privatni ključ i imate problema sa instalacijom certifikata, biće vam izdat novi certifikat besplatno.

Osigurajte i www i non-www verzije

Ovaj certifikat može osigurati i www i non-www verzije vašeg sajta (primenljivo na domen drugog nivoa), na primer https://example.com i https://www.example.com.

Kompatibilan sa svim glavnim pregledačima

Ovaj certifikat ima najvišu kompatibilnost sa mobilnim i desktop pregledačima, što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

Tehnički detalji

X.509 format certifikata ispunjava softverske i industrijske standarde, podržava 2048-bitnu enkripciju javnog ključa, simetričnu 256-bitnu enkripciju, besplatni Site Seal.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

GeoTrust QuickSSL Premium SSL certifikat je pravi izbor za osnovnu HTTPS sigurnost web stranice. Ovaj brendirani DV SSL certifikat pogodan je za osiguranje bilo koje uobičajene web stranice, uključujući korporativne web stranice.

Više informacija o GeoTrust QuickSSL Premium

Šta treba da znate pre nego što naručite.

SSL certifikat sa validacijom domena

Sve što treba da uradite je da obezbedite dokaz o vlasništvu/administraciji nad registrovanim domenom

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ev. korišćenje korpe domena i preuzimanje potvrde e-maila iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna validacija nudi ubacivanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualne datoteke u prostor za podatke na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije koje se postavljaju u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu, npr. yourname@gmail.com.

Koliko traje izdavanje GeoTrust QuickSSL Premium certifikata

DV SSL - Brza verifikacija domena, gotovo trenutno izdavanje

Postavite narudžbinu i platite. Nakon ubacivanja CSR (Certificate Signing Request), odmah ćemo naručiti certifikat od autoriteta. Za izdavanje novog certifikata, potrebno je samo potvrditi validaciju.
Naši kupci mogu dobiti SSL certifikat u roku od 10+ minuta prilikom plaćanja karticom.

Osigurani domeni

GeoTrust QuickSSL Premium certifikat osigurava jedan domen

Za jedinstveno ime domena (FQDN) certifikat osigurava obe varijante: domen.com i www.domen.com. Za domene 3. nivoa i više, varijanta www nije uvek automatski dodata.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti GeoTrust QuickSSL Premium certifikat pre nego što istekne

Možete početi obnavljanje SSL certifikata koji ističe 30 dana pre njegovog isteka. Preporučuje se da ne ostavljate obnavljanje za poslednji trenutak, neiskorišćena validnost certifikata će biti dodata na obnovljeni certifikat.
Možete obnoviti vaš GeoTrust QuickSSL Premium certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Ponovno izdavanje certifikata

Neograničeno besplatno ponovno izdavanje za narudžbine u našoj prodavnici

Tokom važenja certifikata, možete ponovo generisati certifikat u bilo kom trenutku besplatno. Ovo se naziva PONOVNO IZDAVANJE i korisno je u slučaju da nemate privatni ključ za migraciju na drugi server ili su ključevi obrisani i nema bekapa. Ponovno izdavanje je moguće sa novim zahtevom koji sadrži iste podatke kao i inicijalna narudžbina.

Napomena i: Najbolja praksa je da generišete novi zahtev za potpisivanje certifikata (CSR) prilikom ponovnog izdavanja vašeg SSL/TLS certifikata. Generisanje novog CSR-a kreira novi, jedinstveni par ključeva (javni/privatni) za ponovno izdati certifikat.
Napomena ii: Nije moguće ponovo izdati SSL dok je u obradi ili je drugi zahtev za ponovno izdavanje na čekanju.

Višegodišnji certifikati

Kako bismo vam pružili najnižu cenu po godini, nudimo pakete certifikata za 2-5 godina

Od 1. septembra 2020. godine, pregledači i uređaji Apple, Google i Mozilla ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši 30 dana pre isteka. Naravno, ponovno izdavanje je besplatno. Plus možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Google, kreator Chrome pregledača, planira dalje skraćivanje perioda važenja iz sigurnosnih razloga i kako bi se osiguralo što više automatizacije prilikom implementacije SSL certifikata. Pretpostavlja se da će do 2025. godine certifikati biti izdavani sa maksimalnim periodom važenja od 3 meseca. Certifikacioni autoriteti se pripremaju za ove promene. Preporučujemo naručivanje višegodišnjih certifikata sada sa maksimalnim važenjem od 2 godine.

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, zatražiti povraćaj neiskorišćenog perioda ili promeniti naziv domena! Ako se odlučite za SSL certifikat na 3 godine ili više, preporučujemo da prvo razmislite da li će vam biti potreban za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu validaciju.
Napomena ii: Možete uneti novi CSR ili koristiti poslednji prilikom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum