SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

CA DigiCert

CA DigiCert

DigiCert SSL certifikati

Certifikacijsko tijelo DigiCert nudi sveobuhvatno rješenje za sigurnost. Kupnjom Symantec Certification Services-a 2017. godine, postalo je jedno od najvećih certifikacijskih tijela u svijetu. Njegove usluge ocijenjene su kao visoke kvalitete, a kao jedino certifikacijsko tijelo u mogućnosti je izdati poslovne SSL certifikate u roku od nekoliko sati, istog dana nakon naručivanja. Osim standardnih web SSL certifikata, nudimo i CODE certifikate za potpisivanje aplikacija i koda, te također nudimo certifikate za elektronički potpis (S/MIME).

DigiCert FLEX SSL Certifikati

Novost u ponudi CA DigiCert su FLEX SSL certifikati, koji nude FLEksibilnu kombinaciju sigurnosti domena, uključujući promjene tijekom životnog vijeka DigiCert SSL certifikata, kada možete dodavati domene u bilo kojem trenutku, uklanjati i mijenjati. Možete naručiti DigiCert OV FLEX SSL certifikat za osiguranje jedne domene ili kao višedomenski SSL certifikat s bilo kojom kombinacijom potpuno kvalificiranog naziva domene (FQDN), a istovremeno možete u certifikat ugraditi i varijante s zvjezdicom (WildCard) kako biste osigurali neograničen broj poddomena. Najpouzdaniji DigiCert EV FLEX SSL certifikat može se dobiti za jednu domenu ili kao standardni višedomenski SSL certifikat. Sve FLEX varijante mogu sadržavati do 250 različitih domena.

DigiCert certifikati

DigiCert Certifikati

DigiCert certifikacijsko tijelo - potpuna ponuda SSL certifikata

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
DigiCert DigiCert OV FLEX 196,63 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1-250 Detalji Kupi odmah
DigiCert DigiCert EV FLEX 319,30 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana 1-250 Detalji Kupi odmah
DigiCert DigiCert Standard SSL 183 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1 domena Detalji Kupi odmah
DigiCert DigiCert Multi-domain 333 EUR Organization (OV) 1-3 dana 4-250 Detalji Kupi odmah
DigiCert DigiCert WildCard 530 EUR Organization (OV) 1-3 dana WildCard Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
Osigurani domeni - Koliko domena možete osigurati SSL certifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

DigiCert CODE

DigiCert CODE

Ponuda CODE certifikata za potpisivanje za softverske tvrtke i programere

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja SmartScreen  
DigiCert Digicert Code Signing 359 EUR Organization (OV) 1-3 dana - Detalji Kupi odmah
DigiCert DigiCert EV Code Signing 530 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana DA Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
SmartScreen - Ako potpisana aplikacija prolazi Microsoft SmartScreen filter reputacije bez problema do instalacionog dijaloga. Za više informacija pogledajte Šta je SmartScreen?
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

SSL certifikati najviše kvalitete pod DigiCert brendom pravi su izbor za tvrtke i financijske institucije. FLEX SSL certifikati nude fleksibilnost u upravljanju portfeljem domena.

Više informacija o CA DigiCert

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certifikacioni autoritet DigiCert

CA DigiCert - visok kvalitet usluga i vrlo brzo izdavanje SSL certifikata sa verifikacijom kompanije

DigiCert certifikacioni autoritet je privatna kompanija osnovana 2003. godine u SAD. Od svog osnivanja specijalizovala se za oblast internet bezbednosti. Prekretnica za kompaniju je došla 2017. godine, kada je preuzela PKI odeljenje Symantec-a, uključujući brendove GeoTrust, RapidSSL, Thawte i VeriSign, kako bi postala jedan od najvećih svetskih certifikacionih autoriteta. U 2018. godini, DigiCert je preuzeo QuoVadis, švajcarsku kompaniju koja nudi kvalifikovane digitalne certifikate u skladu sa eIDAS i EU regulativama (izvor Wiki).

SSL certifikati sa validacijom domena

SSL certifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima, postoje fiksne adrese koje možete izabrati admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ili koristiti korpu za domene i preuzeti potvrdni e-mail iz nje.
Umesto e-mail potvrde, alternativna validacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnog fajla u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS validaciju.

SSL certifikati sa validacijom kompanije

Kompanijski certifikat povećava poverenje korisnika u vaš sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL certifikat je zasnovana na smernicama CA/B Foruma i svaki CA mora slediti postavljeni proces.
Prvo se verifikuje domen kao za SSL certifikate sa validacijom domena. Zatim se verifikuje postojanje kompanije i proverava adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme validacije se produžava. Konačna validacija se obavlja telefonskim pozivom na telefonski broj koji se može pronaći u javnim bazama podataka.

CA DigiCert verifikuje da je organizacija koja traži certifikat u dobrom stanju. Ovo uključuje potvrdu dobrog stanja i aktivnu registraciju u korporativnim registrima. Takođe uključuje proveru da li organizacija nije navedena u bilo kojoj bazi podataka o prevarama, phishingu, entitetima sa ograničenjima vlade ili antiterorističkim bazama podataka. Pored toga, verifikuje da je organizacija koja traži certifikat ona kojoj će certifikat biti izdat i takođe verifikuje kontakt organizacije.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL su doslednije validirani. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za certifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji certifikati

Nudimo SSL certifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, PONOVNO IZDAVANJE je besplatno. Takođe, možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povrat novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL certifikat, preporučujemo da razmislite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva revalidaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti prethodni tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum