SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

CA RapidSSL

CA RapidSSL

RapidSSL certifikati

Certifikacijsko tijelo RapidSSL nudi ekonomične i brzo generirane SSL certifikate, što ističe naziv "Rapid SSL" - brzo ssl. Svi RapidSSL certifikati su certifikati provjere domene (DV), tj. detalji certifikata prikazuju osnovne informacije o domeni, CA, valjanosti, itd. Dobivanje i implementacija Rapid SSL certifikata vrlo je brza zahvaljujući jednostavnoj provjeri domene. RapidSSL certifikati pogodni su za bilo koji web projekt, web stranice na kojima trebamo lako osigurati šifriranu komunikaciju putem HTTPS protokola.

RapidSSL za jednu domenu ili neograničen broj poddomena

Iako CA RapidSSL nudi samo dva tipa SSL certifikata, možda je upravo zato što su RapidSSL SSL certifikati među najpopularnijima. Možete birati između klasičnog SSL certifikata za osiguravanje jedne domene ili RapidSSL WildCard certifikata koji osigurava neograničen broj poddomena.

RapidSSL certifikati

RapidSSL Certifikati

Certifikacijsko tijelo RapidSSL - potpuna ponuda SSL certifikata

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
RapidSSL RapidSSL 10,80 EUR Domain (DV) Minute 1 domena Detalji Kupi odmah
RapidSSL RapidSSL WildCard 99,97 EUR Domain (DV) Minute WildCard Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
Osigurani domeni - Koliko domena možete osigurati SSL certifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

RapidSSL certifikati su kvalitetan i popularan brend za osiguravanje sigurne HTTPS komunikacije. Za osiguranje web stranica na jednoj domeni svakako možemo preporučiti najjeftiniji RapidSSL certifikat.

Više informacija o CA RapidSSL

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certifikacioni autoritet RapidSSL

Možemo u potpunosti preporučiti za sve koji su zainteresovani za jeftinu i brzu web sigurnost

Istorija RapidSSL-a datira iz 2003. godine, kada ga je osnovala matična kompanija GeoTrust kao brend jeftinih SSL certifikata. Danas je RapidSSL pod kontrolom DigiCert-a, koji je preuzeo autoritet 2017. godine. RapidSSL certifikati su postali vrlo popularni zbog brzine izdavanja i cene. Certifikati su potpuno pouzdani od strane 99,9% modernih web pregledača i nude visok kvalitet HTTPS sigurnosti za internet komunikaciju.

SSL certifikati sa validacijom domena

SSL certifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima, postoje fiksne adrese koje možete izabrati admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ili koristiti korpu za domene i preuzeti potvrdni e-mail iz nje.
Umesto e-mail potvrde, alternativna validacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnog fajla u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS validaciju.

SSL certifikati sa validacijom kompanije

Kompanijski certifikat povećava poverenje korisnika u vaš sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL certifikat je zasnovana na smernicama CA/B Foruma i svaki CA mora slediti postavljeni proces.
Prvo se verifikuje domen kao za SSL certifikate sa validacijom domena. Zatim se verifikuje postojanje kompanije i proverava adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme validacije se produžava. Konačna validacija se obavlja telefonskim pozivom na telefonski broj koji se može pronaći u javnim bazama podataka.

CA RapidSSL verifikuje da je organizacija koja traži certifikat u dobrom stanju. Ovo uključuje potvrdu dobrog stanja i aktivnu registraciju u korporativnim registrima. Takođe uključuje proveru da li organizacija nije navedena u bilo kojoj bazi podataka o prevarama, phishingu, entitetima sa ograničenjima vlade ili antiterorističkim bazama podataka. Pored toga, verifikuje da je organizacija koja traži certifikat ona kojoj će certifikat biti izdat i takođe verifikuje kontakt organizacije.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL su doslednije validirani. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za certifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji certifikati

Nudimo SSL certifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, PONOVNO IZDAVANJE je besplatno. Takođe, možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povrat novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL certifikat, preporučujemo da razmislite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva revalidaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti prethodni tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum