SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

CA GeoTrust

CA GeoTrust

GeoTrust SSL certifikati

Certifikacijsko tijelo GeoTrust nudi SSL certifikate visoke kvalitete za potpuno pokrivanje sigurnosti HTTPS-a za web stranice i projekte. U našoj ponudi možete birati između jeftine serije certifikata GeoTrust QuickSSL SSL Premium i serije tvrtke GeoTrust True BusinessID SSL certifikata, koji pokriva sve poslovne potrebe kako bi osigurao kvalitetnu HTTPS komunikaciju. Pouzdani GeoTrust True BusinessID certifikati sadrže informacije o tvrtki koja upravlja web lokacijom, provjeravaju operatore web stranica i povećavaju povjerenje posjetitelja.

GeoTrust FLEX SSL Certifikati

Novi u ponudi CA GeoTrust su FLEX tipovi SSL certifikata, koji nude FLEKSIBILNU kombinaciju sigurnosti domena, uključujući promjene tijekom trajanja GeoTrust SSL certifikata, kada možete dodavati, uklanjati i mijenjati domene u bilo kojem trenutku. Možete naručiti i GeoTrust QuickSSL Premium FLEX i GeoTrust True BusinessID FLEX SSL certifikate kako biste osigurali jednu domenu ili kao višedomeni SSL certifikat s bilo kojom kombinacijom potpuno kvalificiranog imena domene (FQDN) i istovremeno možete umetnuti varijante zvjezdica (WildCard) u certifikat kako biste osigurali neograničeni broj poddomena. Najpouzdaniji SSL certifikat GeoTrust True BusinessID EV FLEX može se dobiti za jednu domenu ili kao standardni višedomeni SSL certifikat. Svi FLEX varijanti mogu sadržavati do 250 različitih domena.

GeoTrust FLEX SSL

GeoTrust FLEX SSL

Novi tipovi FLEXibilnih SSL certifikata GeoTrust

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX 55,97 EUR Domain (DV) Minute 1-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX 81,70 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV FLEX 142,57 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana 1-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust certifikati

GeoTrust Certifikati

Certifikacijsko tijelo GeoTrust - ponuda standardnih SSL certifikata

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium 49,97 EUR Domain (DV) Minute 1 domena Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN 98,30 EUR Domain (DV) Minute 5 domena Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium WildCard 215,30 EUR Domain (DV) Minute WildCard Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID 83,30 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1 domena Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain 189,97 EUR Organization (OV) 1-3 dana 5-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID WildCard 269,97 EUR Organization (OV) 1-3 dana WildCard Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV 142,57 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana 1 domena Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain 263,30 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana 5-250 Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
Osigurani domeni - Koliko domena možete osigurati SSL certifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Multi-Domain SSL certifikat GeoTrust True BusinessID Multi-Domain pruža visokokvalitetnu HTTPS sigurnost za više domena istovremeno i nudi vrlo dobar omjer cijene/domena. Također pogodan za e-trgovine.

Više informacija o CA GeoTrust

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certifikacioni autoritet GeoTrust

CA GeoTrust - veruje mu na stotine hiljada korisnika širom sveta

GeoTrust je jedan od najvećih komercijalnih pružalaca digitalnih certifikata na svetu. Bio je prvi certifikacioni autoritet koji je koristio metodu validacije domena i ima različite patente vezane za PKI.

GeoTrust je osnovan 2001. godine i brzo je postao uspešan certifikacioni autoritet. 2006. godine GeoTrust je preuzeo VeriSign, a 2010. godine CA postaje deo Symantec-a, koji je preuzeo kompletno PKI odeljenje VeriSign-a. Od decembra 2017. godine, GeoTrust certifikati su pod pokroviteljstvom CA DigiCert, koji je preuzeo izdavanje SSL certifikata od Symantec-a.
Možete saznati više o istoriji CA GeoTrust na Wiki.

SSL certifikati sa validacijom domena

SSL certifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima, postoje fiksne adrese koje možete izabrati admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ili koristiti korpu za domene i preuzeti potvrdni e-mail iz nje.
Umesto e-mail potvrde, alternativna validacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnog fajla u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS validaciju.

SSL certifikati sa validacijom kompanije

Kompanijski certifikat povećava poverenje korisnika u vaš sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL certifikat je zasnovana na smernicama CA/B Foruma i svaki CA mora slediti postavljeni proces.
Prvo se verifikuje domen kao za SSL certifikate sa validacijom domena. Zatim se verifikuje postojanje kompanije i proverava adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme validacije se produžava. Konačna validacija se obavlja telefonskim pozivom na telefonski broj koji se može pronaći u javnim bazama podataka.

CA GeoTrust verifikuje da je organizacija koja traži certifikat u dobrom stanju. Ovo uključuje potvrdu dobrog stanja i aktivnu registraciju u korporativnim registrima. Takođe uključuje proveru da li organizacija nije navedena u bilo kojoj bazi podataka o prevarama, phishingu, entitetima sa ograničenjima vlade ili antiterorističkim bazama podataka. Pored toga, verifikuje da je organizacija koja traži certifikat ona kojoj će certifikat biti izdat i takođe verifikuje kontakt organizacije.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL su doslednije validirani. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za certifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji certifikati

Nudimo SSL certifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, PONOVNO IZDAVANJE je besplatno. Takođe, možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povrat novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL certifikat, preporučujemo da razmislite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva revalidaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti prethodni tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum