SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

MS Exchange

MS Exchange

SSL certifikati za MS Exchange

Microsoft Exchange Server je softverski proizvod tvrtke Microsoft koji se koristi za razmjenu e-poštanskih poruka i dijeljenje resursa i informacija. To je korporativni sustav, a njegove glavne značajke uključuju primanje i slanje pošte, upravljanje kalendarom i kontaktima, dijeljenje javnih mapa, mogućnost pristupa sandučićima putem web sučelja, pristup sustavu putem mobilnih uređaja i značajka pohrane podataka. Sva komunikacija Exchange poslužitelja trebala bi biti osigurana postavljanjem SSL certifikata, jer se osjetljive tvrtke informacije prenose preko mreže.

Preporučeni SSL certifikati za sustav MS Exchange su npr. multi-domain SSL certifikati. Certifikati s dodatnim subjektnim imenom/Unified Communications certifikati (SAN/UCC) omogućuju vam osiguranje primarne domene i do 249 drugih domena istovremeno. Naši ponuđeni SAN/UCC SSL certifikati potpuno su kompatibilni s modernim verzijama Microsoft Exchange poslužitelja. Omogućuju sigurnost svih potrebnih imena poslužitelja i usluga koje Exchange poslužitelj koristi, poput mail.contoso.com, autodiscover.contoso.com, owa.contoso.com i eventualno drugih domena.

Popularni certifikati

Popularni certifikati

SSL certifikati za MS Exchange, koje naši klijenti najčešće naručuju

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
Sectigo PositiveSSL Multi-Domain 17,54 EUR Domain (DV) Minute 3-250 Detalji Kupi odmah
Sectigo PositiveSSL EV Multi-Domain 159,98 EUR Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalji Kupi odmah
Sectigo Sectigo EV Multi-Domain 199,95 EUR Prošireno (EV) 5-10 dana 3-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium FLEX 55,97 EUR Domain (DV) Minute 1-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID FLEX 81,70 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust QuickSSL Premium SAN 98,30 EUR Domain (DV) Minute 5 domena Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID Multi-Domain 189,97 EUR Organization (OV) 1-3 dana 5-250 Detalji Kupi odmah
GeoTrust GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain 263,30 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana 5-250 Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
Osigurani domeni - Koliko domena možete osigurati SSL certifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

SSL certifikat PositiveSSL višedomena ima vrlo povoljnu cijenu za sigurnosni poslužitelj MS Exchange. Ako ne zahtijevate korporativni OV certifikat, ovaj multi-domain SSL certifikat potpuno je dovoljan i garantiramo da će raditi za vas.

Karakteristike i prednosti MS Exchange certifikata

Multi-domain SSL certifikati

Multi-domain SSL certifikati mogu osigurati do 250 imena domena u jednom certifikatu. Tehnički poznati kao SAN certifikati (Subject Alternative Names) – ovi certifikati su fleksibilni za osiguranje više hostova, domena, poddomena i wildcard domena u jednoj konfiguraciji. Možete dodati, ukloniti ili zameniti domene po potrebi. Multi-domain SSL certifikati olakšavaju administrativne obaveze pojednostavljujući upravljanje certifikatima, pojednostavljuju instalaciju i štede novac.

Osigurajte vaše sajtove za nekoliko minuta

Dobijanje i implementacija DV multi-domain SSL certifikata kod SSLmentor je stvar minuta. Samo naručite, platite i potvrdite validacione e-mailove. Pored toga, nudimo jednostavnu generaciju zahteva za certifikat (CSR) u kontrolnom panelu, nema potrebe za rešavanjem ključeva sa administratorom ili generisanjem ključeva na serveru.

Poboljšajte rangiranje u pretraživačima (SEO)

Sigurna HTTPS komunikacija povećava rangiranje sajta u algoritmima za pretraživanje. Google je ovu informaciju objavio na blogu još 2014. godine. Iako je ovo jedan od mnogih kriterijuma, SSL certifikat će dati više pozicije u rezultatima pretraživanja za HTTPS sigurne sajtove u odnosu na HTTP nesigurne sajtove.

SSL štiti integritet

SSL certifikat štiti od ubrizgavanja sadržaja od strane ISP-ova i drugih trećih strana. Bez enkripcije, moguće je da drugi izmene vaš sajt i naruše njegov integritet. SSL certifikati štite od toga jakom industrijskom standardnom 256-bitnom simetričnom enkripcijom i 2048-bitnim potpisima.

30 dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

Kompatibilni sa svim glavnim pregledačima

Naši ponuđeni certifikati imaju najveću kompatibilnost sa pregledačima za mobilne i desktop uređaje, što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupanja sajtu.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum