SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

CA Certum

CA Certum

Certum SSL certifikati

Europsko certifikacijsko tijelo CERTUM dolazi iz Poljske i postalo je svjetski poznato zahvaljujući svojim uslugama. Autoritet je dio Asseco Grupe, globalnog proizvođača softvera i postao je međunarodno priznat i pouzdan autoritet. Nudi niz SSL certifikata, kako DV, tako i OV i WildCard SSL. Certum se također specijalizira za digitalne potpise za potpisivanje e-pošte i dokumenata s proizvodima za krajnje korisnike ili korporativne korisnike.

Također nudimo CODE signing certifikate za programere i softverske tvrtke!

Certum certifikati

Certum Certifikati

Certum certifikacijsko tijelo - potpuna ponuda SSL certifikata

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja Osigurane domene  
Certum Certum Commercial 7,95 EUR Domain (DV) Minute 1 domena Detalji Kupi odmah
Certum Certum Commercial WildCard 59,90 EUR Domain (DV) Minute WildCard Detalji Kupi odmah
Certum Certum Trusted 79,90 EUR Organization (OV) 1-3 dana 1 domena Detalji Kupi odmah
Certum Certum Trusted WildCard 134,90 EUR Organization (OV) 1-3 dana WildCard Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
Osigurani domeni - Koliko domena možete osigurati SSL certifikatom. WildCard = neograničeni poddomeni.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Certum CODE

Certum CODE

Ponuda CODE signing certifikata za softverske tvrtke i programere

CA SSL certifikat Cijena Od Verifikacija Brzina izdavanja SmartScreen  
Certum Certum Code Signing in Cloud 97 EUR Organization (OV) 1-3 dana - Detalji Kupi odmah
Certum Certum Code Signing EV in Cloud 197 EUR Prošireno (EV) 2-5 dana DA Detalji Kupi odmah

Cena od - Izračunata godišnja cena certifikata prilikom naručivanja na više od jedne godine. Za više informacija, kliknite na detalj certifikata ili narudžbinu.
Brzina izdavanja - Koliko dugo će certifikacioni autoritet izdavati SSL certifikat (približno).
SmartScreen - Ako potpisana aplikacija prolazi Microsoft SmartScreen filter reputacije bez problema do instalacionog dijaloga. Za više informacija pogledajte Šta je SmartScreen?
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Ako trebate SSL certifikat od tvrtke u Europskoj uniji, pouzdano certifikacijsko tijelo Certum idealan je izbor za vas. Komercijalni SSL ili Pouzdani SSL certifikat prikladan je za bilo koji projekt.

Više informacija o CA Certum

Šta treba da znate pre nego što naručite.

Certifikacioni autoritet Certum

CA Certum - kvalitetan certifikacioni autoritet iz Evropske unije

Certum certifikacioni autoritet je osnovan 1998. godine. Bio je jedan od prvih certifikacionih autoriteta javnog ključa u Evropi. 2002. godine Certum je uključen na svetsku listu pouzdanih certifikacionih autoriteta (CA) i, kao peti u Evropi i petnaesta kompanija u svetu, dobio WebTrust pečate za sve usluge vezane za e-potpis. 2015. godine Certum je postao deo Asseco grupe – najveće poljske IT kompanije koja je kotirana na berzi.
Certum je uključen u ekskluzivnu listu pouzdanih izdavača certifikata – Adobe Approved Trust List (AATL). Već nekoliko godina je aktivni član CA/B foruma, ima WebTrust pečat za EV SSL, EV Code Signing, SSL certifikate i za nekvalifikovane usluge i certifikate, a Certum-ova rešenja su u potpunosti usklađena sa eIDAS regulativom. Iskusni tim od preko 100 stručnjaka i entuzijasta za usluge poverenja pruža odlične usluge u digitalnom svetu.

Certum certifikacioni autoritet je deo Asseco grupe – globalnog proizvođača softvera sa 30 godina iskustva i skoro 30.000 zaposlenih. Asseco grupa je kotirana na berzama u Varšavi, Njujorku i Tel Avivu.

SSL certifikati sa validacijom domena

SSL certifikati izdati za nekoliko minuta

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima, postoje fiksne adrese koje možete izabrati admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ili koristiti korpu za domene i preuzeti potvrdni e-mail iz nje.
Umesto e-mail potvrde, alternativna validacija nudi umetanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualnog fajla u podatkovni prostor na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije i one su postavljene u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: WildCard SSL podržava samo e-mail ili DNS validaciju.

SSL certifikati sa validacijom kompanije

Kompanijski certifikat povećava poverenje korisnika u vaš sajt i njegovu kredibilnost

Verifikacija podnosioca zahteva za OV/EV SSL certifikat je zasnovana na smernicama CA/B Foruma i svaki CA mora slediti postavljeni proces.
Prvo se verifikuje domen kao za SSL certifikate sa validacijom domena. Zatim se verifikuje postojanje kompanije i proverava adresa. Ako Autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje, vreme validacije se produžava. Konačna validacija se obavlja telefonskim pozivom na telefonski broj koji se može pronaći u javnim bazama podataka.

CA Certum obavlja standardnu validaciju kompanije. Možete pronaći informacije o "Procesu verifikacije i dokumentima potrebnim nakon kupovine Certum SSL certifikata" ovde: support.certum.eu.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu npr. yourname@gmail.com.
Napomena ii: EV SSL su doslednije validirani. Pored postojanja kompanije, podnosilac zahteva (kontakt) za certifikat se takođe verbalno verifikuje.

Višegodišnji certifikati

Nudimo SSL certifikate do 5 godina kako bismo obezbedili najniže troškove po godini

Od 1. septembra 2020. godine, Apple, Google i Mozilla pregledači i uređaji ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši od 30 dana pre isteka. Naravno, PONOVNO IZDAVANJE je besplatno. Takođe, možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, tražiti povrat novca za neiskorišćeni period! Ako se odlučite za višegodišnji SSL certifikat, preporučujemo da razmislite da li ćete ga koristiti za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva revalidaciju.
Napomena ii: Možete umetnuti novi CSR ili koristiti prethodni tokom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum