SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

GeoTrust QuickSSL Premium SAN

GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat

GeoTrust QuickSSL Premium Multi-Domain SAN SSL Certifikat brzo i jednostavno osigurava do 5 poslovnih domena po pristupačnoj cijeni. Ovo nije tradicionalni multi-domain certifikat, budući da ne dopušta umetanje različitih imena domena u certifikat. GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat je certifikat s provjerom valjanosti domene (DV) koji se izdaje na temelju verifikacije postojanja domene. Zahvaljujući provjeri valjanosti domene, GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat izdaje se u roku od nekoliko minuta od narudžbe od certifikacijskog tijela.

5 domena uključeno

GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat uključuje 5 domena u osnovnoj cijeni. Namijenjen je osiguravanju glavne domene i 4 dodatne poddomene na glavnoj domeni. Primjerice, domain.com, zatim mail.domain.com, admin.domain.com, autodiscover.domain.com i b2b.domain.com.
Tijekom valjanosti certifikata mogu se dodati domene do 4 SAN-a, a maksimalni broj domena je 5. Kada je potrebna sigurnost za domene na višim razinama, glavna domena ima redovni faktor niži. Primjerice, za poddomene abc.domain3.domain.com, xyz.domain3.domain.com zahtjev za certifikat bio bi za glavnu domenu domain3.domain.com.

Cijene / Pretplata

 109,70 EUR godisnje (Ukupno: 109,70 EUR)
 99,95 EUR godisnje (Ukupno: 199,90 EUR)
 98,30 EUR godisnje (Ukupno: 294,90 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Pretplata - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama. Prema najnovijim sigurnosnim zahtevima, višegodišnji SSL certifikati se izdaju samo na 1 godinu (maksimalno 398 dana). Certifikat mora biti ponovo izdat svake godine, naravno besplatno. Nije moguće skratiti period ili promeniti naziv domena nakon izdavanja certifikata.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikata

Ovo je DV SSL!

Certifikacioni autoritet verifikuje samo naručene domene potvrđujući da ste ovlašćena osoba i imate kontrolu nad traženim domenima. Nema pravnih procedura, sve je onlajn. Čim autoritet verifikuje domene iz narudžbine, odmah izdaje novi SSL certifikat.

Osigurajte svoj sajt za nekoliko minuta

Verifikujte svoje domene za samo nekoliko minuta sa GeoTrust QuickSSL Premium SAN i pokažite svojim korisnicima da je vaš sajt siguran za online transakcije. HTTPS:// zaštita osigurava vaše korisnike i povećava njihovo poverenje za interakciju sa vašim sajtom.

Neograničene server licence i ponovna izdavanja

Možete instalirati isti certifikat na više servera.
PONOVNO IZDAVANJE - u slučaju da izgubite svoj privatni ključ i imate problema sa instalacijom certifikata, biće vam izdat novi certifikat besplatno.

Osigurajte kompanijski domen i 4 poddomena

Ovaj multi-domain SSL certifikat je dizajniran da osigura glavni domen kompanije i 4 dodatna poddomena na glavnom domenu. Omogućava maksimalno osiguranje 5 domena.

Kompatibilan sa svim glavnim pregledačima

Ovaj certifikat ima najvišu kompatibilnost sa mobilnim i desktop pregledačima, što će smanjiti SSL upozorenja prilikom pristupa sajtu.

Tehnički detalji

X.509 format certifikata ispunjava softverske i industrijske standarde, podržava 2048-bitnu enkripciju javnog ključa, simetričnu 256-bitnu enkripciju, besplatni Site Seal.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat dizajniran je za tvrtke koje žele osigurati glavnu domenu i do 4 dodatne poddomene istovremeno (ukupno 5). SSL certifikat također je pogodan za sigurnost MS Exchange poslužitelja.

Više informacija o GeoTrust QuickSSL Premium SAN

Šta treba da znate pre nego što naručite.

SSL certifikat sa validacijom domena

Sve što treba da uradite je da obezbedite dokaz o vlasništvu/administraciji nad registrovanim domenom

Podnosilac zahteva za SSL certifikat se verifikuje slanjem e-mail poruke na odabranu e-mail adresu. Prema pravilima postoje fiksne adrese za izbor admin@, administrator@, webmaster@, hostmaster@ ili postmaster@. Preporučujemo kreiranje jedne od adresa, ili postavljanje kao alias, ev. korišćenje korpe domena i preuzimanje potvrde e-maila iz nje.
Umesto potvrde putem e-maila, alternativna validacija nudi ubacivanje TXT zapisa u DNS zonu domena ili tekstualne datoteke u prostor za podatke na serveru (FTP). Podržavamo obe alternativne metode verifikacije koje se postavljaju u detaljima narudžbine.

Napomena i: Nije moguće poslati validacioni e-mail na ličnu adresu, npr. yourname@gmail.com.

Koliko traje izdavanje GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikata

DV SSL - Brza verifikacija domena, gotovo trenutno izdavanje

Postavite narudžbinu i platite. Nakon ubacivanja CSR (Certificate Signing Request), odmah ćemo naručiti certifikat od autoriteta. Za izdavanje novog certifikata, potrebno je samo potvrditi validaciju.
Naši kupci mogu dobiti SSL certifikat u roku od 10+ minuta prilikom plaćanja karticom.

Osigurani domeni

Omogućava maksimalno 5 domena za osiguranje

Ovaj specijalni multi-domain SSL certifikat je dizajniran za osiguranje glavnog domena kompanije i 4 dodatna poddomena na glavnom domenu. Na primer domen.com i mail.domen.com + shop.domen.com + partners.domen.com + abc.domen.com.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat pre nego što istekne

Možete početi obnavljanje SSL certifikata koji ističe 30 dana pre njegovog isteka. Preporučuje se da ne ostavljate obnavljanje za poslednji trenutak, neiskorišćena validnost certifikata će biti dodata na obnovljeni certifikat.
Možete obnoviti vaš GeoTrust QuickSSL Premium SAN certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Ponovno izdavanje certifikata

Neograničeno besplatno ponovno izdavanje za narudžbine u našoj prodavnici

Tokom važenja certifikata, možete ponovo generisati certifikat u bilo kom trenutku besplatno. Ovo se naziva PONOVNO IZDAVANJE i korisno je u slučaju da nemate privatni ključ za migraciju na drugi server ili su ključevi obrisani i nema bekapa. Ponovno izdavanje je moguće sa novim zahtevom koji sadrži iste podatke kao i inicijalna narudžbina.

Napomena i: Najbolja praksa je da generišete novi zahtev za potpisivanje certifikata (CSR) prilikom ponovnog izdavanja vašeg SSL/TLS certifikata. Generisanje novog CSR-a kreira novi, jedinstveni par ključeva (javni/privatni) za ponovno izdati certifikat.
Napomena ii: Nije moguće ponovo izdati SSL dok je u obradi ili je drugi zahtev za ponovno izdavanje na čekanju.

Višegodišnji certifikati

Kako bismo vam pružili najnižu cenu po godini, nudimo pakete certifikata za 2-5 godina

Od 1. septembra 2020. godine, pregledači i uređaji Apple, Google i Mozilla ne prihvataju nove SSL/TLS certifikate koji imaju trajanje duže od 398 dana. Da bi se ispunili najnoviji sigurnosni zahtevi, višegodišnji SSL certifikati se izdaju na 1 godinu (maks. 398 dana). Morate ponovo izdati certifikat jednom godišnje. Poslaćemo vam e-mail obaveštenja počevši 30 dana pre isteka. Naravno, ponovno izdavanje je besplatno. Plus možete ponovo izdati vaš certifikat u bilo kom trenutku i koliko god puta želite!

Google, kreator Chrome pregledača, planira dalje skraćivanje perioda važenja iz sigurnosnih razloga i kako bi se osiguralo što više automatizacije prilikom implementacije SSL certifikata. Pretpostavlja se da će do 2025. godine certifikati biti izdavani sa maksimalnim periodom važenja od 3 meseca. Certifikacioni autoriteti se pripremaju za ove promene. Preporučujemo naručivanje višegodišnjih certifikata sada sa maksimalnim važenjem od 2 godine.

Nakon izdavanja certifikata, ne možete skratiti period važenja, zatražiti povraćaj neiskorišćenog perioda ili promeniti naziv domena! Ako se odlučite za SSL certifikat na 3 godine ili više, preporučujemo da prvo razmislite da li će vam biti potreban za ceo period.

Napomena i: Ponovno izdavanje zahteva ponovnu validaciju.
Napomena ii: Možete uneti novi CSR ili koristiti poslednji prilikom ponovnog izdavanja.

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum