SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing

DigiCert CODE Signing certifikat

Certifikat za potpisivanje koda namijenjen je tvrtkama koje distribuiraju vlastite aplikacije. Bez certifikata za potpisivanje koda, aplikacije se označavaju kao nepouzdane, dok je aplikacija zaštićena od promjena koda i time štiti od zloupotrebe instalacije aplikacije na računalu ili mobilnom telefonu. Certifikat DigiCert CODE Signing je OV certifikat, pa uključuje identifikaciju tvrtke putem korporativne autentifikacije. Kupac tako može provjeriti da softver zapravo dolazi od izdavača koji ga je potpisao.

Cijena CODE certifikata uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ako ste zainteresirani za certifikat instaliran na vlastiti token koji zadovoljava certifikaciju FIPS 140-2 razine 2 i više, molimo kontaktirajte nas.

Code Signing certifikat tvrtke

Certifikat DigiCert CODE Signing je kvalitetan brendirani CODE certifikat za digitalno potpisivanje koda. Certifikat DigiCert CODE Signing i njegov privatni ključ dostavljaju se na HW token koji zadovoljava novo postavljene stroge kriterije za pohranu CODE certifikata za potpisivanje. Hardverski token direktno šalje certifikacijsko tijelo DigiCert. Napomena: CODE certifikat ne može se izvoziti s tokena zbog sigurnosnih zahtjeva. Preporučujemo postavljanje pravila i postupaka za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Dobijte DigiCert Code Signing certifikat za veću vjerodostojnost vaših aplikacija i veći broj instalacija, ili odaberite neki drugi od ponuđenih Code Signing certifikata.

Cijene

 477 EUR godisnje (Ukupno: 477 EUR)
 389 EUR godisnje (Ukupno: 778 EUR)
 359 EUR godisnje (Ukupno: 1.077 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnji - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti DigiCert CODE Signing certifikata

Sigurnost aplikacije

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena SW kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikaciju koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u proširenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisani softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, nije oštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod koji je dobio zaista dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing certifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez problema. Svi certifikacioni autoriteti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje certifikata prema CA/Browser Forumu.

30 Dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

DigiCert Code Signing certifikat nudi funkcionalnost na širokom rasponu platformi i pravi je izbor za tvrtke koje preferiraju brendirani CODE certifikat tvrtke DigiCert za potpisivanje aplikacija.

Više informacija o DigiCert CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

CODE certifikat sa validacijom kompanije

Pravna identifikacija organizacije i/ili DBA (doing business as) mora biti verifikovana

Validacija podnosioca zahteva za Code certifikat se vrši na osnovu standarda za validaciju OV (Organizacija). Certifikacioni autoritet prvo verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Zatim se verifikuje postojanje telefonskog broja iz javno dostupne baze podataka. Kada se sve informacije verifikuju, certifikacioni autoritet obavlja telefonsku verifikaciju aplikacije i verifikaciju podnosioca zahteva (admin kontakt). Ako je sve u redu, certifikat se naknadno izdaje.

Koliko traje dobijanje DigiCert CODE Signing certifikata

Certifikacioni autoritet obavlja laganu poslovnu autentifikaciju

Certifikacioni autoritet verifikuje pravni identitet organizacije. Ako certifikacioni autoritet ima dovoljno dokumentacije i obavi telefonsku verifikaciju, potrebno je 3 do 5+ dana za izdavanje certifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti DigiCert CODE Signing certifikat pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje isteka SSL certifikata otprilike 30 dana pre isteka. Obnavljanje CODE certifikata je praktično isto kao i podnošenje zahteva za novi i stoga nije brže. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na certifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnavljanje za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj DigiCert CODE Signing certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosni čuvar u Windows ekosistemu

Sa standardnim Code Signing certifikatom, developer mora izgraditi reputaciju kako bi izbegao ekran upozorenja. Kada se reputacija izgradi, nove verzije aplikacije mogu biti potpisane istim certifikatom i zadržati istu reputaciju. Međutim, certifikati za potpisivanje koda moraju se obnavljati. SmartScreen ne povezuje obnovljeni certifikat sa isteklim. To znači da se reputacija mora ponovo izgraditi za svaki novi CODE Signing certifikat.
Ako je cilj izbeći SmartScreen, jedino rešenje je naručiti EV Code signing certifikat.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Server za vremensko pečatiranje

Server za vremensko pečatiranje & Protokoli pečatiranja za potpisivanje koda

DigiCert informacije o serveru za vremensko pečatiranje za korišćenje Code certifikata: RFC3161 usklađen TSA server.

RFC3161 usklađen server za vremensko pečatiranje (TSA): http://timestamp.digicert.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum