SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

DigiCert EV CODE Signing

DigiCert EV CODE Signing

DigiCert EV CODE Signing certifikat

DigiCert EV CODE Signing certifikat je brendirani Code Signing EV certifikat s podrškom za široku paletu platformi i operacijskih sustava (Windows 10/11, Apple Mac OS), uključujući podršku za Windows Hardware Developer Center Portal za potpisivanje vozača na razini jezgre. Certifikat i njegov privatni ključ isporučuju se samo na HW tokenu, koji se direktno dostavlja na adresu zatražitelja od strane CA. Sa Code Signing EV certifikatom, potpisani kod uvijek je pouzdan u Windows SmartScreen Filteru. SmartScreen Reputation je alat tvrtke Microsoft koji štiti korisnike od nepoznatih programa. Dodjeljuje pouzdanost programima na temelju anonimnih podataka prikupljenih iz zajednice, što određuje prikazuje li se dijalog blokiranja SmartScreen Filtera prilikom instalacije programa.

Cijena CODE certifikata već uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ako ste zainteresirani za certifikat instaliran na vlastiti token koji zadovoljava certifikaciju FIPS 140-2 razine 2 i više, molimo kontaktirajte nas.

EV CODE Signing certifikat samo na USB tokenu

U usporedbi s redovitim certifikatima za potpisivanje koda u našoj ponudi, certifikat DigiCert EV CODE Signing isporučuje se kupcu nakon provjere samo na USB tokenu, gdje se također nalazi i privatni ključ. Hardverski token direktno šalje certifikacijsko tijelo DigiCert. Certifikat nije pohranjen na običnom tvrdom disku računala, zaštićen je lozinkom i ne može se lako zloupotrijebiti. Code certifikat ne može se izvesti s tokena zbog sigurnosnih zahtjeva i zahtjeva EV CODE certifikata.
Nabavite DigiCert EV CODE Signing certifikat za veću vjerodostojnost vaših aplikacija i veći broj instalacija, ili odaberite neki drugi od ponuđenih Code Signing certifikata.

Cijene

 657 EUR godisnje (Ukupno: 657 EUR)
 545 EUR godisnje (Ukupno: 1.090 EUR)
 530 EUR godisnje (Ukupno: 1.590 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnji - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti DigiCert EV CODE Signing certifikata

Sigurnost aplikacije

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena SW kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikaciju koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u proširenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisani softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, nije oštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod koji je dobio zaista dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing certifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez problema. Svi certifikacioni autoriteti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje certifikata prema CA/Browser Forumu.

30 Dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Pouzdan u Windows SmartScreen Filteru, isporučen na HW ključu - Za tvrtke i programere koji zahtijevaju najvišu razinu sigurnosti i podršku platformi, DigiCert Code Signing EV SSL certifikat je najbolji izbor.

Više informacija o DigiCert EV CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

CODE certifikat sa produženom validacijom

EV Code Signing podrazumeva opsežnu proveru podnosioca zahteva

Code EV certifikat je namenjen isključivo korporativnim korisnicima i izdaje se nakon temeljne validacije podnosioca zahteva. Certifikacioni autoritet verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Ako je kompanija mlađa od 3 godine, mogu se zahtevati dodatni dokumenti. Takođe je potrebna verifikacija osobe podnosioca zahteva za certifikat, koju autoritet verifikuje telefonom. Istovremeno se verifikuje postojanje telefonskog broja kompanije iz javno dostupne baze podataka. Nakon verifikacije svih informacija, certifikacioni autoritet obavlja validaciju telefonom. Prvo administrativni kontakt, a zatim kontakt kompanije. Ako je sve u redu, certifikat se naknadno izdaje.

Token se šalje putem kurirske službe (DHL, UPS, itd.). Klijent dobija kod za praćenje sa dodatnim informacijama.

Koliko traje dobijanje DigiCert EV CODE Signing certifikata

Certifikacioni autoritet mora validirati operativni i fizički identitet

Potvrda identiteta sajta se vrši prema strogim smernicama CAB Foruma i uključuje strogi proces provere od strane javnog certifikacionog autoriteta.
Ako certifikacioni autoritet ima dovoljno dokumentacije i obavi sve telefonske verifikacije, potrebno je 3 do 10+ dana za izdavanje certifikata.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti DigiCert EV CODE Signing certifikat pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje isteka SSL certifikata otprilike 30 dana pre isteka. Obnavljanje CODE certifikata je praktično isto kao i podnošenje zahteva za novi i stoga nije brže. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na certifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnavljanje za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj DigiCert EV CODE Signing certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosni čuvar u Windows ekosistemu

Sa EV CODE certifikatom za potpisivanje koda developer ne mora rešavati reputaciju SmartScreen-a i nepouzdanost. Potpisana aplikacija prolazi kroz filter reputacije bez problema do dijaloga za instalaciju, gde se korisniku prikazuje ime programa i izdavača.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Server za vremensko pečatiranje

Server za vremensko pečatiranje & Protokoli pečatiranja za potpisivanje koda

DigiCert informacije o serveru za vremensko pečatiranje za korišćenje Code certifikata: RFC3161 usklađen TSA server.

RFC3161 usklađen server za vremensko pečatiranje (TSA): http://timestamp.digicert.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum