SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

CSR

CSR

Kako provjeriti zahtjev za potpisivanje certifikata (CSR)

Privatni ključ pripada javnom ključu, koji mora biti certificiran (verificiran) kako bi se uspostavilo povjerenje u sustav PKI (Infrastruktura javnog ključa). Javni ključ dostavlja se certifikacijskoj autoriteti u formatu CSR (Zahtjev za potpisivanje certifikata), koji sadrži potrebne informacije za izdavanje certifikata. Zahtjev za certifikat sadrži naziv domene, državu, javni ključ, kao i informacije o organizaciji, gradu, lokaciji.

Iz sigurnosnih razloga ne preporučujemo generiranje zahtjeva za certifikat online. Ne postoji jamstvo da privatni ključ neće biti spremljen radi moguće zlouporabe!

On-line provjera CSR-a

Na internetu postoji mnogo web stranica s online alatima za provjeru. Za jednostavnu detekciju, preporučujemo, na primjer.

Jednostavno generiranje zahtjeva za certifikat u Kontrolnom panelu

Nakon što naručite SSL certifikat, možete jednostavno generirati zahtjev za certifikat, uključujući javni ključ u detaljima certifikata. Generiranje se nalazi u Kontrolnom panelu Detalji -> Informacije o certifikatu -> CSR: -> Uredi. Odabirom "Uredi" prikazat će se stranica zahtjeva za certifikat, gdje možete umetnuti vlastiti zahtjev ili odabrati Generiraj novi CSR iz narudžbe certifikata.

Povratak na pomoć
Našli ste grešku ili ne razumete nešto? Pišite nam!

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum