SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

Sectigo Potpisivanje koda

Sectigo Potpisivanje koda

Sectigo Potpisivanje koda certifikat

Certifikat za potpisivanje koda Sectigo Code Signature radi na širokom rasponu platformi. Koristi se za potpisivanje aplikacija i zahvaljujući OV validaciji (Validacija organizacije), korisnici mogu identificirati autora potpisanog koda nakon preuzimanja softvera s interneta i biti sigurni da dobivaju originalan, pouzdan softver. Potpisana aplikacija zaštićena je protiv promjena koda tijekom distribucije korisnicima. Time se potvrđuje integritet sadržaja, inače bi softver bio označen kao nepouzdan. Također nudimo nekoliko drugih certifikata za potpisivanje koda za potpisivanje aplikacija i koda za programere i softverske tvrtke.

Cijena CODE certifikata uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ako ste zainteresirani za certifikat instaliran na vlastiti token koji zadovoljava certifikaciju prema FIPS 140-2 razini 2 i više, molimo kontaktirajte nas.

CODE certifikat tvrtke

Sectigo Potpisivanje koda certifikat je kvalitetan brendirani CODE certifikat za digitalno potpisivanje koda. Sectigo Potpisivanje koda certifikat i njegov privatni ključ dostavljaju se na HW tokenu koji zadovoljava novo postavljene stroge kriterije za pohranu CODE potpisnih certifikata. Hardverski token šalje se izravno od strane certifikacijskog tijela Sectigo. Imajte na umu da certifikat CODE ne može biti izvezen s tokena zbog sigurnosnih zahtjeva. Preporučujemo postavljanje pravila i postupaka za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Cijene

 477 EUR godisnje (Ukupno: 477 EUR)
 349 EUR godisnje (Ukupno: 698 EUR)
 315 EUR godisnje (Ukupno: 945 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnji - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Sectigo Potpisivanje koda certifikata

Sigurnost aplikacije

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena SW kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikaciju koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u proširenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisani softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, nije oštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod koji je dobio zaista dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing certifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez problema. Svi certifikacioni autoriteti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje certifikata prema CA/Browser Forumu.

30 Dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Certifikat Sectigo Potpisivanje koda nudi programerima kvalitetnu sigurnost koda po vrlo konkurentnoj cijeni od vodećeg certifikacijskog tijela na svijetu. Ovaj certifikat Sectigo Potpisivanje koda je najjeftiniji CODE certifikat u našoj ponudi.

Više informacija o Sectigo Potpisivanje koda

Šta treba da znate pre nego što naručite.

CODE certifikat sa validacijom kompanije

Pravna identifikacija organizacije i/ili DBA (doing business as) mora biti verifikovana

Verifikacija podnosioca zahteva za Code certifikat se vrši na osnovu standarda za validaciju OV (Organizacija). Certifikacioni autoritet prvo verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Zatim se verifikuje postojanje telefonskog broja. CA Sectigo prvenstveno prepoznaje D&B (Duns&Bradstreet) bazu podataka. Ako D&B baza podataka sadrži stari ili nedostajući telefonski broj, zapisi moraju biti ažurirani. Međutim, ažuriranje traje približno 15 dana. Alternativa je javna baza podataka na Kompass.com, gde se besplatan zapis može preuzeti u roku od 2-3 radna dana.
Kada se sve informacije verifikuju, Certifikacioni autoritet šalje CallBack zahtev sa linkom na stranicu gde se može odabrati pogodno vreme za poziv ili "Pozovi me odmah". Automatski poziv se zatim obavlja i numerički kod se saopštava i unosi u formu. Kod se može reprodukovati više puta. Ako je sve u redu, nakon konačne validacije, certifikat se izdaje.

Preduzetnik Programer (samostalni preduzetnik sa ID)

Verifikacija (validacija) pojedinca je više dokumentovana nego za kompanije. CA Sectigo mora verifikovati lični identitet podnosioca zahteva. Ovo se radi dostavljanjem dokumenata koji potvrđuju adresu (npr. izvod iz banke, račun za telefon) + kopije ličnih dokumenata. Zatim se verifikuje telefonski broj, ponovo u D&B bazi podataka, i ako je sve u redu, sledi konačna telefonska verifikacija.

Više informacija o validaciji CODE certifikata dostupno je na sectigo.com: OV Code Signing Validation for Organizations and Individuals.

Napomena i: Ako ste preduzetnik, proverite zahteve za validaciju unapred.

Koliko traje dobijanje Sectigo Potpisivanje koda certifikata

Certifikacioni autoritet obavlja laganu poslovnu autentifikaciju

Certifikacioni autoritet verifikuje pravni identitet organizacije. Ako certifikacioni autoritet ima dovoljno dokumentacije i obavi telefonsku verifikaciju, potrebno je 3 do 5+ dana za izdavanje certifikata. Ako autoritet ne može potvrditi pravno, operativno i fizičko postojanje kompanije, vreme verifikacije se produžava.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti Sectigo Potpisivanje koda certifikat pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje isteka SSL certifikata otprilike 30 dana pre isteka. Obnavljanje CODE certifikata je praktično isto kao i podnošenje zahteva za novi i stoga nije brže. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na certifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnavljanje za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj Sectigo Potpisivanje koda certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosni čuvar u Windows ekosistemu

Sa standardnim Code Signing certifikatom, developer mora izgraditi reputaciju kako bi izbegao ekran upozorenja. Kada se reputacija izgradi, nove verzije aplikacije mogu biti potpisane istim certifikatom i zadržati istu reputaciju. Međutim, certifikati za potpisivanje koda moraju se obnavljati. SmartScreen ne povezuje obnovljeni certifikat sa isteklim. To znači da se reputacija mora ponovo izgraditi za svaki novi CODE Signing certifikat.
Ako je cilj izbeći SmartScreen, jedino rešenje je naručiti EV Code signing certifikat.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Server za vremensko pečatiranje

Server za vremensko pečatiranje & Protokoli pečatiranja za potpisivanje koda

Sectigo informacije o serveru za vremensko pečatiranje za korišćenje Code certifikata: pomoć za server za vremensko pečatiranje.

RFC3161 usklađen server za vremensko pečatiranje (TSA): http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum