SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

Sectigo EV Potpisivanje koda

Sectigo EV Potpisivanje koda

Sectigo EV Potpisivanje koda certifikat

Certifikat za potpisivanje koda s proširenim potvrđivanjem potpisa (EV) od Sectigo CODE Sign nudi najpouzdanije rješenje za potpisivanje koda, uključujući podršku za portal Windows Hardware Developer Center za potpisivanje vozača u načinu rada jezgre i SmartScreen Filter u sustavima Windows 8/10/11. Windows SmartScreen Reputation je Microsoftov alat koji štiti korisnike od nepoznatih programa. Na temelju anonimnih podataka prikupljenih od zajednice, dodjeljuje pouzdanost programima, što odlučuje hoće li se prikazati SmartScreen prilikom instalacije programa. Certifikat EV CODE Signing konačno će riješiti ovu glavobolju razvojnika u modernim verzijama sustava Windows. Nije važno imate li potpuno novu aplikaciju ili poznatiju aplikaciju s nižom razinom povjerenja.

Cijena CODE certifikata već uključuje hardverski TOKEN + dostavu tokena (~130 USD).
Ako ste zainteresirani za certifikat instaliran na vlastiti token koji zadovoljava certifikaciju prema FIPS 140-2 razini 2 i više, molimo kontaktirajte nas.

EV Code Sign Sectigo

Potpisivanje aplikacije s certifikatom za potpisivanje koda jamči pouzdanost aplikacije. Sectigo EV Potpisivanje koda certifikat i njegov privatni ključ dostavljaju se na HW tokenu koji zadovoljava novo postavljene stroge kriterije za pohranu CODE potpisnih certifikata. Hardverski token šalje se izravno od strane certifikacijskog tijela Sectigo. Imajte na umu da certifikat CODE ne može biti izvezen s tokena zbog sigurnosnih zahtjeva. Preporučujemo postavljanje pravila i postupaka za potpisivanje softvera i koda u timovima.

Sectigo EV Potpisivanje koda certifikat nije jedini EV CODE u našoj ponudi, možete provjeriti još nekoliko drugih certifikata za potpisivanje koda za programere i softverske tvrtke.

Cijene

 577 EUR godisnje (Ukupno: 577 EUR)
 434 EUR godisnje (Ukupno: 868 EUR)
 399 EUR godisnje (Ukupno: 1.197 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnji - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Sectigo EV Potpisivanje koda certifikata

Sigurnost aplikacije

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena SW kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikaciju koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u proširenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisani softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, nije oštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod koji je dobio zaista dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing certifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez problema. Svi certifikacioni autoriteti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje certifikata prema CA/Browser Forumu.

30 Dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Certifikat Sectigo Code EV osigurava povjerenje potpisanog koda u Microsoft SmartScreen filteru. Pogodan je za tvrtke koje razvijaju za Windows OS gdje su potrebni visoki zahtjevi za povjerenjem (potpisivanje vozača, LSA i UEFI).

Više informacija o Sectigo EV Potpisivanje koda

Šta treba da znate pre nego što naručite.

CODE certifikat sa produženom validacijom

EV Code Signing podrazumeva opsežnu proveru podnosioca zahteva

Code EV certifikat je namenjen isključivo korporativnim korisnicima i izdaje se nakon temeljne validacije podnosioca zahteva. Certifikacioni autoritet verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Ako je kompanija mlađa od 3 godine, mogu se zahtevati dodatni dokumenti. Takođe je potrebna verifikacija osobe podnosioca zahteva za certifikat, koju autoritet verifikuje telefonom. Istovremeno se verifikuje postojanje telefonskog broja kompanije iz javno dostupne baze podataka. Nakon verifikacije svih informacija, certifikacioni autoritet obavlja validaciju telefonom. Prvo administrativni kontakt, a zatim kontakt kompanije. Ako je sve u redu, certifikat se naknadno izdaje.

Token se šalje putem kurirske službe (DHL, UPS, itd.). Klijent dobija kod za praćenje sa dodatnim informacijama.

Koliko traje dobijanje Sectigo EV Potpisivanje koda certifikata

Certifikacioni autoritet mora validirati operativni i fizički identitet

Potvrda identiteta sajta se vrši prema strogim smernicama CAB Foruma i uključuje strogi proces provere od strane javnog certifikacionog autoriteta.
Ako certifikacioni autoritet ima dovoljno dokumentacije i obavi sve telefonske verifikacije, potrebno je 3 do 10+ dana za izdavanje certifikata.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti Sectigo EV Potpisivanje koda certifikat pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje isteka SSL certifikata otprilike 30 dana pre isteka. Obnavljanje CODE certifikata je praktično isto kao i podnošenje zahteva za novi i stoga nije brže. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na certifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnavljanje za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj Sectigo EV Potpisivanje koda certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosni čuvar u Windows ekosistemu

Sa EV CODE certifikatom za potpisivanje koda developer ne mora rešavati reputaciju SmartScreen-a i nepouzdanost. Potpisana aplikacija prolazi kroz filter reputacije bez problema do dijaloga za instalaciju, gde se korisniku prikazuje ime programa i izdavača.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Server za vremensko pečatiranje

Server za vremensko pečatiranje & Protokoli pečatiranja za potpisivanje koda

Sectigo informacije o serveru za vremensko pečatiranje za korišćenje Code certifikata: pomoć za server za vremensko pečatiranje.

RFC3161 usklađen server za vremensko pečatiranje (TSA): http://timestamp.sectigo.com

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum