SSLmentor

Kvalitetni TLS/SSL certifikati za web stranice i internet projekte.

Cloud EV CODE

Cloud EV CODE

Certum Cloud EV CODE Signing certifikat

Certum Extended Validation Cloud CODE certifikat nudi najpouzdanije rješenje za potpisivanje koda za operativni sustav Windows. Potpisani programi korištenjem EV CODE "preskaču" SmarScreen filter i korisnicima se odmah prikazuje dijalog za instalaciju programa.
Windows SmartScreen Reputation je Microsoftov alat koji štiti korisnike od nepoznatih programa. Na temelju prikupljenih anonimnih podataka iz zajednice dodjeljuje povjerenje programima, što odlučuje o tome prikazuje li se SmartScreen prilikom instalacije programa. EV certifikat će riješiti ovaj problem kako za aplikacije u početnoj fazi tako i za poznatije aplikacije s nižim stupnjem povjerenja. Više o Windows SmartScreen.

NOVO!
CERTUM EV CODE certifikat smješten u siguran oblak, odlična cijena!

Certum EV CODE Sign Cloud

Certum Cloud EV CODE Signing certifikat je univerzalni CODE certifikat koji omogućuje potpisivanje koda na radnoj stanici korištenjem aplikacije Simply Sign. Ključevi su sigurno pohranjeni u oblaku, tako da nije potrebno imati fizički token ili pametnu karticu s ključevima na vašem računalu. Time nudi udobno potpisivanje iz bilo kojeg mjesta s pristupom internetu.
Potpisivanje datoteka se odvija kada je instaliran program SimplySign Desktop na radnoj stanici (PC, Mac), koji emulira vezu između fizičke kripto kartice i čitača kartica s certifikatom smještenim u oblaku. Korištenjem SimplySign mobilne aplikacije generira se 6-znamenkasti token, koji certifikat čini dostupnim za potpisivanje otprilike 2 sata. Zatim možete neograničeno potpisivati datoteke na radnoj stanici, primjerice korištenjem aplikacije Microsoft SignTool kao što ste navikli. Nakon isteka valjanosti, potrebno je unijeti novi token s mobilnog telefona (funkcionalno, slično kao aplikacija Google Authenticator, na primjer). Aplikacija SimplySign i SimplySign Desktop dostupni su besplatno.

Certum Cloud EV CODE Signing certifikat je popularni EV Code SSL certifikat. Možete istražiti i naše druge CODE Signing Certifikate.

Cijene

 247 EUR godisnje (Ukupno: 247 EUR)
 209 EUR godisnje (Ukupno: 418 EUR)
 197 EUR godisnje (Ukupno: 591 EUR)

Cijene bez PDV-a.

Cena uključuje: dobijanje SSL certifikata, osnovnu tehničku podršku za narudžbinu
Višegodišnji - Konačna višegodišnja cena je data u zagradama.
Plaćanje - Prihvatamo plaćanje karticom, PayPal-om i bankovnim transferom.

Karakteristike i prednosti Certum Cloud EV CODE Signing certifikata

Sigurnost aplikacije

Code Signing Certificate održava integritet koda i sprečava zloupotrebu imena SW kompanije za distribuciju lažnog softvera ili modifikaciju koda.

Podrška za distribuciju

Potpisane aplikacije pomažu u povećanju broja preuzimanja i prihoda od prodaje. Povećano poverenje pomaže u proširenju kanala distribucije za vaš softver.

Poverenje korisnika

Potpisani softver štiti korisnike od malvera i drugih zlonamernih pretnji. Digitalni potpis štiti i uverava korisnike da je integritet koda koji su preuzeli osiguran i da je program netaknut, nije oštećen ili izmenjen na bilo koji način. Povećano poverenje promoviše bolje korisničko iskustvo aplikacije.

Autentičnost

Kada se preuzme, korisnik je siguran da kod koji je dobio zaista dolazi od vas kao izdavača, što osigurava reputaciju kompanije. Code Signing Certificates omogućavaju korisnicima da identifikuju autora digitalno potpisanog koda, osiguravajući da je program od očekivane kompanije.

Besprekorno integrisanje

Ponuđeni Code Signing certifikati mogu se koristiti za Windows, MacOS i iOS operativne sisteme bez problema. Svi certifikacioni autoriteti sarađuju sa kompanijama kao što su Microsoft ili Apple i prate njihove preporuke i politike za izdavanje certifikata prema CA/Browser Forumu.

30 Dana garancije povrata novca

Korisničko iskustvo je naš prvi i najvažniji prioritet. Odabrani SSL certifikat nije pogodan za vaše potrebe? Želite li drugi? Ili jednostavno želite otkazati narudžbinu? Nudimo 30 dana garancije povrata novca za sve naše korisnike. Pogledajte našu Politiku povrata novca za više informacija.

SSLmentor

Preporuka SSLmentora

Certum Extended Validation Cloud CODE certifikat osigurava pouzdanost potpisanog koda u Windows SmartScreen Filteru. Pogodan je za tvrtke koje razvijaju za Windows OS, gdje su potrebni visoki zahtjevi pouzdanosti.

Više informacija o Certum Cloud EV CODE Signing

Šta treba da znate pre nego što naručite.

CODE certifikat sa produženom validacijom

EV Code Signing podrazumeva opsežnu proveru podnosioca zahteva

Code EV certifikat je namenjen isključivo korporativnim korisnicima i izdaje se nakon temeljne validacije podnosioca zahteva. Certifikacioni autoritet verifikuje postojanje kompanije i adresu, najčešće u registru kompanija. Ako je kompanija mlađa od 3 godine, mogu se zahtevati dodatni dokumenti. Takođe je potrebna verifikacija osobe podnosioca zahteva za certifikat, koju autoritet verifikuje telefonom. Istovremeno se verifikuje postojanje telefonskog broja kompanije iz javno dostupne baze podataka. Nakon verifikacije svih informacija, certifikacioni autoritet obavlja validaciju telefonom. Prvo administrativni kontakt, a zatim kontakt kompanije. Ako je sve u redu, certifikat se naknadno izdaje.

Više informacija o verifikaciji CODE certifikata dostupno je na support.certum.eu: Code Signing - required documents.
Verifikacija kontakta se obavlja pomoću Automatske verifikacije identiteta.

Koliko traje dobijanje Certum Cloud EV CODE Signing certifikata

Certifikacioni autoritet mora validirati operativni i fizički identitet

Potvrda identiteta sajta se vrši prema strogim smernicama CAB Foruma i uključuje strogi proces provere od strane javnog certifikacionog autoriteta.
Ako certifikacioni autoritet ima dovoljno dokumentacije i obavi sve telefonske verifikacije, potrebno je 3 do 10+ dana za izdavanje certifikata.

Obnavljanje vašeg certifikata

Potrebno je obnoviti Certum Cloud EV CODE Signing certifikat pre nego što istekne

Preporučujemo da započnete obnavljanje isteka SSL certifikata otprilike 30 dana pre isteka. Obnavljanje CODE certifikata je praktično isto kao i podnošenje zahteva za novi i stoga nije brže. Ako vam je potrebno da nastavite sa potpisivanjem na certifikatu koji ističe, svakako ne ostavljajte obnavljanje za poslednji trenutak.

Možete obnoviti svoj Certum Cloud EV CODE Signing certifikat kod nas bez ikakvih problema čak i ako ste ga prvobitno naručili od drugog dobavljača. Uvek imamo bolje cene od certifikacionog autoriteta!

Microsoft SmartScreen

Sigurnosni čuvar u Windows ekosistemu

Sa EV CODE certifikatom za potpisivanje koda developer ne mora rešavati reputaciju SmartScreen-a i nepouzdanost. Potpisana aplikacija prolazi kroz filter reputacije bez problema do dijaloga za instalaciju, gde se korisniku prikazuje ime programa i izdavača.

Za više informacija pogledajte Šta je Windows SmartScreen?

Server za vremensko pečatiranje

Server za vremensko pečatiranje & Protokoli pečatiranja za potpisivanje koda

RFC3161 usklađen server za vremensko pečatiranje (TSA): http://time.certum.pl

CA Sectigo
CA RapidSSL
CA Thawte
CA GeoTrust
CA DigiCert
CA Certum